Recenzja WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL i informacje

Firma oponiarska Tianjin Wanda Tyre Group Co., Ltd. powstała w 1988 roku, założona przez Geng YunShun. Produkuje szeroki asortyment opon: rowerowe, motocyklowe, skuterowe, przemysłowe, rolnicze, ogrodnicze, gokartowe i samochodowe. Dzięki ciężkiej pracy, innowacji i dobrej reputacji, Wanda stała się jednym z największych chińskich producentów opon. Firma Wanda stale podnosi jakość swoich produktów, dostosowując się do rosnących wymagań swoich klientów na całym świecie. Firma działa w skali globalnej. Opony WANDA posiadają bardzo korzystny stosunek jakości do ceny i stanowią atrakcyjne uzupełni… Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL Pozostałe opony
Cena
219.88 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe opony. produkt WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL e-Shop Regdos Kup w cenie 219.88 zł. Przetestuj produkt WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL jest zwykle sprzedawany po cenie 219.88 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent wanda/journey opony przemysłowe (traktorki, melexy, wózki golfowe itd)
- kod EAN WAI222950P512 i ID towarów 193073707
- kategoria produktu Pozostałe opony

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL



Opinie

Popularne opinie o WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL.
Kupił: Pozostałe opony
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar wanda/journey opony przemysłowe (traktorki, melexy, wózki golfowe itd) już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie wanda/journey opony przemysłowe (traktorki, melexy, wózki golfowe itd). Możesz spojrzeć na pytania WANDA P512 22x9.50-12 4PR TL. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe opony i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe opony:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Opony
  • Pozostałe opony

  • EAN:WAI222950P512



    Polecane produkty

    Pozostałe opony - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii