Recenzja SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E# i informacje

SUNF model D-009 to bezdętkowa opona skuterowa o wyjątkowym charakterze bieżnika z przeznaczeniem na szos, z możliwością montażu jako opona przednia lub tylna. Z racji swojej konstrukcji zapewnia doskonałą przyczepność, prowadzenie i stabilność w każdych warunkach pogodowych i drogowych.SUNF (Taizhou Taiyangfeng Rubber Co, Ltd.) jest profesjonalnym producentem opon zlokalizowanym w Chinach. Produkty tej firmy to przede wszystkim opony do: quadów, motocykli, gokartów, wózków golfowych, kosiarek, odśnieżarek, skuterów, przyczep itp. Firma SUNF ma w swojej ofercie obecnie ponad 250 różnych pozy… Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E# Pozostałe opony
Cena
137.29 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe opony. produkt SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E# e-Shop Regdos Kup w cenie 137.29 zł. Przetestuj produkt SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E# jest zwykle sprzedawany po cenie 137.29 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent sunf opony motocyklowe i skuterowe
- kod EAN SUS214070D009 i ID towarów 1009068578
- kategoria produktu Pozostałe opony

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#



Opinie

Popularne opinie o SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E# zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#.
Kupił: Pozostałe opony
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar sunf opony motocyklowe i skuterowe już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie sunf opony motocyklowe i skuterowe. Możesz spojrzeć na pytania SUNF D-009 140/70-12 65L 6PR TL E#. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe opony i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe opony:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Opony
  • Pozostałe opony

  • EAN:SUS214070D009



    Polecane produkty

    Pozostałe opony - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii