Recenzja KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E i informacje

SZOSOWE TLKenda K671 Cruiser to wysokiej jakości, bezdętkowa opona, stworzona z myślą o zastosowaniu, do każdego mniejszego motocykla sportowo-turystycznego, zarówno na przód jak i na tył. Głębokie, zewnętrzne rowki bieżnika opony sprawiają, że opona zachowuje doskonałe właściwości jezdne w każdych warunkach pogodowych. Specjalnie dobrana mieszanka gumy wpływa na zmniejszenie zużycia bieżnika opony. Znany producent. Doskonały stosunek jakości do ceny. KENDA jest znanym od 1962 roku producentem opon mającym swoje korzenie na Tajwanie. Firma ta swoją jakością zdobywa rzesze klientów na całym świ… Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E Pozostałe opony
Cena
201.39 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe opony. produkt KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E e-Shop Regdos Kup w cenie 201.39 zł. Przetestuj produkt KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E jest zwykle sprzedawany po cenie 201.39 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe
- kod EAN KEM89090K671F i ID towarów 725731684
- kategoria produktu Pozostałe opony

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E



Opinie

Popularne opinie o KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E.
Kupił: Pozostałe opony
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe. Możesz spojrzeć na pytania KENDA K671F CRUISER 90/90-18 51H TL #E. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe opony i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe opony:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Opony
  • Pozostałe opony

  • EAN:KEM89090K671F



    Polecane produkty

    Pozostałe opony - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii