Recenzja KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E i informacje

SZOSOWE TLKENDA jest znanym od 1962 roku producentem opon mającym swoje korzenie na Tajwanie. Firma ta swoją jakością zdobywa rzesze klientów na całym świecie. KENDA dzięki najnowszym technologiom, rewelacyjnemu stosunkowi jakości do ceny, znajduje się wśród najchętniej wybieranych marek opon w naszym kraju.... Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E Pozostałe opony
Cena
265.88 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe opony. produkt KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E e-Shop Regdos Kup w cenie 265.88 zł. Przetestuj produkt KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E jest zwykle sprzedawany po cenie 265.88 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe
- kod EAN KEM713070K671 i ID towarów 618733640
- kategoria produktu Pozostałe opony

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E



Opinie

Popularne opinie o KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E.
Kupił: Pozostałe opony
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe. Możesz spojrzeć na pytania KENDA K671 CRUISER 130/70-17 62H TL #E. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe opony i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe opony:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Opony
  • Pozostałe opony

  • EAN:KEM713070K671



    Polecane produkty

    Pozostałe opony - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii