Recenzja KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E i informacje

SKUTERY TLKENDA K413 to opona skuterowa o nowoczesnym sportowym bieżniku, nadająca się zarówno na przód, jak i na tył pojazdu. Najwyższej jakości mieszanka gumy, zapewnia oponie KENDA K413 niską ścieralność, długą żywotność i wysoką odporność na przebicia, przetarcia i uszkodzenia. Duże powierzchnie styku opony z nawierzchnią, zapewniają bardzo dobrą przyczepność przy dużych prędkościach. Doskonale sprawuje się w warunkach typowo miejskich i zmiennych warunkach pogodowych. KENDA jest znanym od 1962 roku producentem opon mającym swoje korzenie na Tajwanie. Firma ta swoją jakością zdobywa rzesze… Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E Pozostałe opony
Cena
116.79 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe opony. produkt KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E e-Shop Regdos Kup w cenie 116.79 zł. Przetestuj produkt KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E jest zwykle sprzedawany po cenie 116.79 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe
- kod EAN KES212070K41P i ID towarów 1965591850
- kategoria produktu Pozostałe opony

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E



Opinie

Popularne opinie o KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E.
Kupił: Pozostałe opony
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe. Możesz spojrzeć na pytania KENDA K413 120/70-12 51P 4PR TL #E. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe opony i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe opony:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Opony
  • Pozostałe opony

  • EAN:KES212070K41P



    Polecane produkty

    Pozostałe opony - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii