Recenzja Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm i informacje

Dętki KENDA wykonane są z najwyższej jakości kauczuku butylowego - zaawansowanej syntetycznej mieszanki gumowej, która charakteryzuje się m.in. trwałością, dobrymi właściwościami mechanicznymi, szczelnością, wytrzymałością i dobrą odpornością na starzenie, oddziaływanie środków chemicznych czy podwyższonych temperatur. Dętki motocyklowe KENDA występują w trzech różnych grubościach: OEM 1,3 mm, TUFF TUBE 2,4 mm i SUPER TUFF TUBE 3,7mm, przy czym te dwie ostatnie grubości zostały specjalnie zaprojektowane dla wymagających użytkowników jeżdżących m.in. w motocrossie czy rajdach terenowych. Mocne… Zobacz pełny opis produktu >>>
  • Recenzja Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm Pozostałe akcesoria do samochodu
Cena
32.35 zł
Dostępność
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Przechowuj informacje
Idź do sklepu » Regdos

Opis produktu

Z nami wybierz tanie Pozostałe akcesoria do samochodu. produkt Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm e-Shop Regdos Kup w cenie 32.35 zł. Przetestuj produkt Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm jest zwykle sprzedawany po cenie 32.35 zł. Sprawdź sklep, aby uzyskać bardziej szczegółowe i dokładne informacje o towarze.

Parametry ocenianego towaru i główne cechy::
- rzetelny dostawca i producent kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe
- kod EAN KEDD233003TR4 i ID towarów 1934449348
- kategoria produktu Pozostałe akcesoria do samochodu

Sprawdź więcej informacji na stronie sklepu tutaj

O sprzedającym: Z wysokiej jakości e-sklepu Regdos możesz wygodnie zamówić Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm.


Opinie o produkcie

Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm



Opinie

Popularne opinie o Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm


Tomasz
Wystawiono:kilka dni temu
recenzja W tym sklepie Regdos zawsze lubię kupować. Mają dobre wsparcie, a produkty Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm zawsze zapewniają właściwą jakość.
Kupił: Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm
Score:

Karolina
Wystawiono: tydzień temu
recenzja Zawsze podążam za oceną tego e-sklepu. I ten sklep Regdos ma również doskonałą ocenę. Więc nie boję się kupić Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm.
Kupił: Pozostałe akcesoria do samochodu
Score:

Jakub
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja Podobny towar kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe już kupiłem wcześniej i wszystko było w porządku. I tak było teraz.
Score:

Julia
Wystawiono: miesiąc temu
recenzja: Docenia szybką komunikację. Mogą dodać więcej etykiet produktów, ale zwykle są wystarczające.
Score:

CHCĘ NAPISAĆ OPINIĘ

CeneoGdzie kupić Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm

Ceneo jest świetnym doradcą przy zakupie kenda opony i dętki motocyklowe i skuterowe. Możesz spojrzeć na pytania Dętka KENDA 3.00/3.25-23 TR-4 1,3mm. Lub po prostu przejrzyj listę e-sklepów oferujących Pozostałe akcesoria do samochodu i wybierz najbliższy punkt dystrybucji i najwyższą cenę. Sprawdź najlepsze ceny w ceneo



Sprawdź

Kategoria Pozostałe akcesoria do samochodu:
  • Mieszkanie i ogród
  • Motoryzacja
  • Akcesoria do samochodu
  • Pozostałe akcesoria do samochodu

  • EAN:KEDD233003TR4



    Polecane produkty

    Pozostałe akcesoria do samochodu - recenzje i informacje

    Popularne produkty w tej kategorii